نماد سایت انرژي پاک

بهترین روش ها برای بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی

روش ها برای بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی - بهترین روش ها برای بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی

 

بهترین روش ها برای بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی

روش های مختلفی برای بسته بندی چای وجود دارد. برای بسته بندی کردن چایی می توانید از دستگاه بسته بندی زاگرس ماشین استفاده نمائید و محصولات خود را به راحتی و با بهترین کیفیت بسته بندی نمائید.

در اینجا چند تا از بهترین روش ها برای بسته بندی چای برای ورود به بازار را به شما معرفی می کنیم:

بسته بندی چای در قوطی کنسرو یا قوطی های حلبی

اولین و بهترین روش برای بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی استفاده از قوطی حلبی کلاسیک یا همان قوطی کنسرو است. انواع برگ های خشک شده مانند چایی معمولاً در قوطی های حلبی یا شیشه ها نگهداری می شوند. این مواد کیفیت برگ ها را حفظ می کنند و از رطوبت یا آلودگی جلوگیری می کنند.

بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی در جعبه مقوایی

دومین روش بسته بندی چای استفاده از جعبه مقوایی است که معمولاً کیسه های چای و دمنوش های گیاهی بسته بندی شده را در خود جای می دهد. نیازی به هوابندی جعبه نیست زیرا هر پاکت به اندازه کافی مهر و موم شده است. با این حال، در مورد چای کیسه ای بدون رشته و هرمی، یک کیسه فویل اضافی برای محافظت از محصول در برابر آلودگی لازم است.

بسته بندی چای در پاکت های کاغذی یا فویل

سومین روش برای بسته بندی چایی استفاده از کیسه های فویل یا پاکت های کاغذی است. از این نوع بسته بندی ها می توان هم برای کیسه های چای و دمنوش های گیاهی و هم برای چایی باز استفاده کرد. با این حال، برای سلامت برگ های خشک شده چای، مهم است که اطمینان حاصل کنید که کیسه دارای زیپ کاملا بسته شده است تا از محصول شما در برابر قرار گرفتن در معرض عناصر مختلف محافظت کند.

بسته بندی چای و دمنوش های گیاهی چگونه است؟

چای کیسه ای در دستگاه هایی با طراحی ویژه وارد می‌شود که هزاران کیسه چای و دمنوش های گیاهی را پر می‌کنند، خواه گرد، مربع یا هرمی شکل، در هر دقیقه. هر کیسه معمولاً حاوی حداقل ۲٫۵ گرم چای است و به صورت هرمتیک بسته می شود و سپس در کارتن توسط دستگاه بسته بندی پک می شود و در حال حاظر این بهترین روش بسته بندی چای می باشد.

نگهداری و بسته بندی چای با برگ های خشک در قوطی های حلبی و کیسه های فویل راحت ترین و موثرترین روش بسته بندی چای است. برای نگهداری بهتر از چای توصیه می کنیم از ظروفی استفاده کنید که بدون بو باشد، نور خورشید را مسدود کند و بتواند چای را محکم بسته نگه دارد. از کیسه های پلاستیکی، کاغذی یا شیشه های شفاف برای نگهداری طولانی مدت خودداری کنید.

تاریخ انقضا چای در بسته بندی

خبر خوب این است که چای و دمنوش های گیاهی معمولاً برای مدت طولانی تازه می ماند و حدود سه تا چهار ماه زمانی که در کیسه نگهداری می شود و تا یک سال زمانی که در یک قلع یا سایر ظروف دربسته بندی نگهداری می شود. در انواع روش ها برای بسته بندی چای بسیار مهم است که آن را با دستگاه فویل سیل نیز بسته بندی کنید.

برای حفظ طراوت و طعم چای، نگهداری صحیح آن مهم است! چای در برابر هوا، رطوبت، نور و گرما حساس است و اگر حتی برای مدت کوتاهی در معرض هر یک از این عناصر قرار گیرد، چای شروع به تحلیل می کند.

به منظور به حداکثر رساندن تازگی چای خود، توصیه می کنیم آن را به درستی نگهداری کنید و در صورت امکان از آن در برابر گرما، نور، هوا و رطوبت محافظت کنید.

تاثیر پاکت بسته بندی در فروش

رقابت در فروش محصولات غذایی در بازار طوری شده که هر تولیدی و شرکتی از هر طریقی تلاش می کنند که مشتریان جدید و ماندگار را به خود جذب کنند. در این بجز عرضه محصول با کیفیت و بی عیب و ارزان، بسته بندی محصولات اولین راه  برقرار کردن ارتباط بین محصول، شرکت و مشتریان می باشد. پس در انتخاب طرح تبلیغاتی در دیزاین بسته بندی چای به همه چیز خوب فکر کنید و بهترین روش بسته بندی چای را برگزینید.

بازاریابان می دانند که طراحی بسته بندی چای چقدر مهم است. درست مانند طرح‌های بسته بندی قهوه ، بهترین روش برای بسته بندی چای مهم ترین تبلیغات می باشد که مصرف کننده با دیدن بسته آن محصول را به سبد خرید خود اضافه کند و یا آن را بررسی کند. اگر محصولی برای عرضه به بازار دارید و در مرحله بسته بندی قرار کرفتید می توانید از دستگاه بسته بندی چای استفاده نمائید.

برای خرید انواع تجهیزات برای بسته بندی چای، دمنوش، قهوه، نسکافه، و دیگر محصولات می توانید” آریان زاگرس ماشین ” را در گوگل جستجو کنید و در این سایت سفارش ساخت و طراحی انواع ماشین های صنعتی را دهید.

 

 

 

خروج از نسخه موبایل