به گزارش از رویترز، شرکت های بزرگ نفت و گاز به طور مشترک حدود یک درصد از بودجه ۲۰۱۸ خود را صرف انرژی پاک کردند، ولی سرمایه گذاری های غول های اروپایی بسیار بیشتر از رقیبان آمریکایی و آسیایی آنها بود.
شرکت هایی مثل رویال داچ شل، توتال و بریتیش پترولیوم در سالهای اخیر بیشتر برای برق بادی و خورشیدی و فناوریهای باتری هزینه کرده اند و به دنبال نقش بیشتری در تلاش جهانی برای کاهش تولید کربن هستند تا جلو گرم شدن زمین را بگیرند.
سرمایهگذاران در سالهای اخیر به تدریج فشار بر شرکت های سوخت فسیلی مثل اکسون موبیل، بزرگترین شرکت نفتی جهان را افزایش داده اند تا نشر کربن را کاهش دهد و بیشتر برای انرژی کم کربن هزینه کند.
سی دی پی، یک موسسه تحقیقاتی در مورد آب و هوا اعلام کرد شرکتهای آمریکایی مانند همتایان اروپایی خود از انرژی های تجدید پذیر استقبال نکرده اند.
شرکت شل آمریکا قصد دارد در آینده سالانه یک تا ۲ میلیارد دلار از بودجه کل ۲۵ تا ۳۰ میلیاردی خود را برای تکنولوژی های انرژی پاک هزینه کند. شرکت اپکویینور نروژ برنامه ریزی کرده ۱۵ تا ۲۰ درصد بودجه خود را تا سال ۲۰۳۰ صرف انرژی های تجدیدپذیر کند.
توتال از سال ۲۰۱۰ بیشترین هزینه را برای انرژی های کم کربن کرده است، حدود ۴.۳ درصد از کل بودجه اش.
در کل، ۲۴ شرکت بزرگ دنیا ۱.۳ درصد از کل بودجه ۲۶۰ میلیارد دلاری خود را در سال ۲۰۱۸ صرف انرژی کم کربن کرده اند.
این مقدار تقریبا دو برابر ۰.۶۸ درصد سرمایهگذاری این گروه در بازه زمانی ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۷ است.
سرمایه گذاری در بخش انرژی پاک پس از امضای توافقنامه آب و هوایی پاریس به حمایت از سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ افزایش یافت.طی این قرارداد دولتها توافق کردند تا پایان این قرن برای محدود کردن گرم شدن زمین به کمتر از ۲ درجه سانتیگراد، برون فرست کربن را به صفر برسانند.
شرکتهای انرژی در حال جایگزینی گاز طبیعی هستند که کمتر آلوده کننده است.